Livrare


 

Realizarea comenzii

 
Timpul de procesare a comenzii include timpul de producție al oglinzii și timpul de pregătire a oglinzii pentru expediere. Depunem tot efortul să oferim clienților noștri produsele comandate cât mai curând posibil .
 
În funcție de oglindă, accesoriile și dimensiunile selectate - timpul de realizare a comenzii poate varia între 7 și 15 zile lucrătoare. Data exactă a livrării va fi specificată în mesaj, care informează despre faza de implementare a comenzii dvs.
 
Pregătirea produsului pentru expediere, precum și livrarea sa are loc numai în zilele lucrătoare. Fiecare pachet este ambalat cu atenție într-o cutie de carton armată. Acest lucru garantează livrarea într-o stare impecabilă !
 
Starea comenzii actuale este vizibilă în coșul dvs. Urmați în mod regulat completarea comenzii dvs.!

 


 

Livrarea și returnarea

 
Livrarea gratuită este disponibilă pentru fiecare comandă, indiferent de valoarea comenzii, achiziționarea oricărei oglinzi garantează transportul gratuit în întreaga țară.


   
Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit, aveți dreptul să vă retrageți dintr-un contract la distanță. Din preocuparea pentru confortul clienților noștri, prelungim termenul limită pentru trimiterea unei declarații de retragere la 30 de zile. Curierul trimis de noi va prelua produsul. Termenul suplimentar pentru a trimite o declarație de retragere dintr-un contract la distanță nu vă limitează în niciun fel dreptul de a vă retrage din contractul la distanță.

 
 

Partenerii noștri 

Abonați-vă la newsletter pentru a primi informații la zi despre noutăți și oferte speciale.


Administratorul datelor cu caracter personal este FORAM Sp. z o.o. sp. k. cu sediul în Wolsztyn, str. Podgórna 16 Karpicko. Mai mult
Datele sunt prelucrate în scopuri de marketing. Toată lumea are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le corecta și de a cere să fie eliminate. Furnizarea datelor este voluntară, totuși, este necesară pentru înscrierea în serviciul Newsletter.