Despre noi


Cine suntem?
Societatea Foram, cunoscută sub brand -ul Artforma,
este un producător de frunte de oglinzi cu iluminare LED în Europa.
Imbunătățim în mod constant procesul producției și mulți ani de experiență în
industrie sunt garanția produsului de cea mai bună calitate, cu posibilități de modificare practic nelimitate.
100
produse
24/7
întotdeauna disponibili pentru dvs
20
de ani pe piață
20
de magazine proprii

Cei mai buni, adică ?
Gama noastră de oglinzi cu iluminare LED a fost adusă la un nivel care să satisfacă cel mai pretențios client. Oglinzile sunt in conformitate cerințelor cumpărătorului, realizate cu o precizie milimetrică, o gamă largă de accesorii funcționale suplimentare sau abilitatea de a alege tipul și culoarea luminii sunt doar câteva dintre punctele forte ale ofertei nostre.
Departamentul de servicii pentru clienți, care are grijă de clienții noștri și de a face într-un mod rapid și precis. Nici o întrebare rămâne fără răspuns .
Datorită vânzărilor online, clientul nostru poate returna produsul în termen de 30 de zile fără să suporte costuri. De asemenea, poate înlocui produsul nesatisfăcător pentru unul nou .
Garanția disponibilității

Oglinzile pe care vi le oferim sunt produse de brandul nostru de la zero.
Producția începe cu momentul plasării unei comenzi. Prin urmare, nu experimentăm fenomenul atunci când ordinul devine imposibil de livrat din cauza lipsei de disponibilitate a produsului.

Urmăm tendințele și moda
Produsele noastre oferă un stil modern și întemperii în încăperile dvs. O multitudine de modele și un stil unic de oglinzi care perfect se combină cu tendințele în schimbare în designul interior.
 
Calitatea brandului Artforma a fost încredințată de mulți clienți din Europa
Produsele din marca Artforma sunt mulțumiți clienții din multe colțuri ale Europei. În fiecare zi, numărul este în constantă creștere de clienți care achiziționează produsele noastre. Vindem în aproape toată Europa.
Cu stimă echipa Artforma www.oglindaled.ro

Abonați-vă la newsletter pentru a primi informații la zi despre noutăți și oferte speciale.


Administratorul datelor cu caracter personal este FORAM Roman Krzyżanowski cu sediul în Wolsztyn, str. Podgórna 16 Karpicko. Mai mult
Datele sunt prelucrate în scopuri de marketing. Toată lumea are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le corecta și de a cere să fie eliminate. Furnizarea datelor este voluntară, totuși, este necesară pentru înscrierea în serviciul Newsletter.